Om oss

Software Norge AS jobber for å gjøre arbeidshverdagen din enklere! Vi startet opp i 1995 og er 14 ansatte, fordelt på konsulenter, administrasjon og utvikling, og leverer tjenester til 1200 fornøyde kunder i bedriftsnorge.

Software Norge AS tilbyr en rekke tjenester for både privat og kommersielt bruk.

Visjon

Visjonen vår er å være ledende innen markedsinformasjon og kundeoppfølgingssystemer for norske bedrifter.

Det unike med våre løsninger er at du alltid har oppdatert bedriftsinformasjon for hånden – integrert i systemet. Du slipper dermed selv å legge inn informasjon om kundene dine, og du aktiverer en kunde med bare et tastetrykk. Vi vet også om alle bedriftene som ikke er kunder av deg, noe som gjør det enkelt og oversiktlig å finne og vurdere nye potensielle kunder. Enklere blir det ikke!

Kundeoppfølging

Software Norge AS har utviklet kundeoppfølgingssystemet i CRMOffice som gjør det enda enklere for deg å logge aktiviteter, ha oversikt over ulike kontaktpersoner, sende e-post og kartlegge kundekontakt. Vi har sydd sammen det vi er best på og utviklet et brukervennlig verktøy for deg som ønsker å ha alt samlet på ett sted. Med CRMOffice kan bedriften din redusere risikoen, få riktig beslutningsgrunnlag og en unik mulighet til å skreddersy kundebehandlingen. I tillegg har du alle nødvendige opplysninger om norske bedrifter som grunnlag – rett og slett alt i ett!

Kreditt og marked

Med CRMOffice kan du søke opp og filtrere bedrifter etter en rekke detaljer som lønn, regnskapstall, geografi og mye mer. Et par enkle tastetrykk er det som skal til for å gjøre en kredittvurdering – og du har full tilgang til oppdatert informasjon om alt fra regnskap, betalingsanmerkninger og kredittrating, til dybdeinformasjon som bransje, styresammensetning, eiere, signatur og prokura.